Fransbagare prioriterar kvalitet och säkerhet. Vi är stolta över att vara ett certifierat bageri och det finns skäl varför detta är så viktigt för oss och våra kunder:

Högsta kvalitet:

Certifieringen är ett tydligt bevis på vår strävan efter högsta kvalitet i varje produkt vi skapar. Varje ingrediens, från de färskaste råvarorna till de noga utvalda tillbehören, genomgår strikta kvalitetskontroller för att säkerställa att våra bakverk alltid håller högsta kvalitet.

Säkerhet för dig som kund:

Våra certifikat visar att vi tar livsmedelssäkerhet på största allvar. Vi följer noggrant hygien- och säkerhetspraxisen i branschen för att se till att våra produkter är säkra för dig som kund. Du kan vara trygg i vetskapen om att vi lever upp till högsta standarder.

Miljömedvetenhet: Vår certifiering inkluderar miljöaspekter som minskad energiförbrukning och hållbar resursanvändning. Genom att välja våra produkter stöder du en mer hållbar och miljövänlig livsstil.

Tillit och förtroende: När du handlar från vårt certifierade bageri kan du vara säker på att vi är en pålitlig partner. Våra certifikat är inte bara en blankett på väggen; de är en del av vår identitet och åtagande gentemot våra kunder.

Ständig förbättring: Certifiering innebär att vi förbinder oss att kontinuerligt förbättra våra processer och produkter. Vi  strävar alltid efter det bästa.

Copyright 2024  |  Frans Bagare AB, Kumla Gårdsväg 9, 145 63 Norsborg  |  08-531 914 00, info@fransbagare.se
Design och utveckling: Conclusion Sweden AB